Modo 601

Zbog svojih izuzetnih mogućnosti, Modo 601 se brzo afirmirao po cijelom svijetu. Modo 601 nudi fleksibilno oblikovanje površina, te na lak način prikazujemo kompleksne oblike poput ljudskih, životinjskih ili kompliciranih geometrijskih tijela. Modo 601 je evolucija u 3D modeliranju i renderiranju za PC i MAC.

Modo 601 najbolju primjenu pokazuje u izradi konceptualnih oblika, koji se kasnije definira i dopunjuje u SolidWorksu. Sa Modom se najčešće oblikuju teški geometrijski oblici, obuća, naočale, nakit etc.

iMold

iMold je dodatak u potpunosti integriran u SolidWorks te predstavlja moćan CAMD softver koji olakšava konstruiranje alata odnosno kalupa. Sam iMOLD posjeduje specifične naredbe za izradu alata te Vas vodi kroz cjeloviti proces oblikovanja alata. iMOLD omogućuje visok stupanj produktivnosti te konstruktor može lagano ostvariti zamisli iz svojeg početnog koncepta te dobiti konačan željeni oblik alata.

iMold je dodatak u potpunosti integriran u SolidWorks te predstavlja moćan CAMD softver koji olakšava konstruiranje alata odnosno kalupa. Sam iMOLD posjeduje specifične naredbe za izradu alata te Vas vodi kroz cjeloviti proces oblikovanja alata. iMOLD omogućuje visok stupanj produktivnosti te konstruktor može lagano ostvariti zamisli od koncepta te dobiti konačan željeni oblik alata.

SolidCAM

SolidCAM je poznat kao jednostavnan i moćan CAM sustav, koji je potpuno integriran u SolidWorks i ima podršku za cijeli spektar mehaničke obrade. iMachininig je nova revolucionarna tehnologija obrade razvijena u SolidCAM-u. Sa tom inteligentnom strategijom obrade, uštede u vremenu izrade iznose i do 70% te također i produžite radni vijek alata.

Pripremite obradke, bez napuštanja SolidWorks-a !

SolidCAM je neprimjetno integriran u SolidWorks sučelje. Jednostavnim načinom se rade prilagodbe na modelu, a sve operacije temeljene na žičnoj geometriji (2D), geometrijskim površinama ili tijelima punog volumena, se asocijativno povezuju povezuju sa Vašim modelom. Svaka promjena na geometriji ažurira se automatski. SolidCAM koristi napredne mogućnosti konfiguracija. Svakoj operaciji lagano dodjelimo model iz konfiguracije ili trenutno aktivnoj konfiguraciji. Potpuna integracija umanjuje pogreške i omogućuje brzu implementaciju promjena.

Imate li pitanje?