Solidworks tečajevi

Korisnicima i potencijalnim kupcima programskih rješenja SolidWorks nudimo sljedeće tečajeve na kojima svaki polaznik radi na svom računalu:


Po završetku tečaja dobiti ćete certifikat SolidWorld Adria-e o odslušanom tečaju.

Svaka edukacija se radi na principu vježbi. Ukoliko termin nije još raspisan ili nema edukacije koju želite, rado ćemo u dogovoru sa Vama organizirati željenu edukaciju.

Korisnici koji plaćaju godišnje održavanje imaju 20% popusta. Posebne pogodnosti nudimo studentima, a individualnu edukaciju preporučujemo svima onima koji žele nastaviti svoje obrazovanje ili kao pomoć kod zahtjevnih projekata.

 

SolidWorks Edukacijski Termini

Korisnicima i potencijalnim kupcima programskih rješenja SolidWorks i ostalih partnerskih proizvoda nudimo različite oblike edukacije. Cjenovno najpovoljnija je mogućnost edukacije putem seminara. Svaki korisnik radi za svojim računalom, a edukacija se radi na principu vježbi.

Ukoliko nema edukacije koju želite, rado ćemo u dogovoru sa Vama organizirati željenu edukaciju. Korisnici koji plaćaju godišnje održavanje imaju 20% popusta. Posebne pogodnosti nudimo studentima, a individualnu edukaciju preporučujemo svima onima koji žele nastaviti svoje obrazovanje ili kao pomoć kod zahtjevnih projekata.
 
Uz osnovne edukacijske tečajeve, svaki mjesec nudimo workshop – radionice gdje pokazujemo na različitim interesantnim primjerima iz prakse kako se mogu primijeniti različiti produkti iz SolidWorks programskih rješenja. Sve u svrhu povećanja produktivnosti i smanjenja troškova. Za korisnike koji plaćaju godišnje održavanje radionice su besplatne.

SolidWorks certifikacije – Certifikati o usposobljenosti

SolidWorks certifikacije služi pojedincima i organizacijama za procjenu znanja rada u SolidWorks programskom paketu.

 

U slučaju da tražite posao ili se želite probiti na nova tržišta, uz potvrde o Vašim vještinama i mogućnostima, pružaju Vam se puno veće mogućnosti zapošljavanja ili dobivanja poslova.
Imate li pitanje?