SolidWorks Professional

SolidWorks Professional sadrži sve pakete SolidWorks Standard, te ga nadopunjuje novim sposobnostima popust sistema za upravljanje sa podacima proizvoda, te modulom za foto-realistično renderiranje. Također, Professional verzija SolidWorsk-a sadrži i veliku bazu strojnih elemenata, softverske alate koji će Vam automatski računati proizvodne troškove, module za otkrivanje grešaka na konstrukcijama. Vaši dizajneri će cijeniti alate za foto-realistično renderiranje sa dodatkom “Photoview 360°”. eDrawings Professional omogućuje izmjenu dokumentacije među različitim odjelima tvrtke, uključujući i one koji nemaju CAD alate, u 2D ili 3D načinu prikaza.
SolidWorks Professional nudi svu moć SolidWorks Standarda te sadrži dodatne module koji otvaraju nove mogućnosti 3D-a. Moduli koji će povećati Vašu učinkovitost i pomoći Vam u izmjeni informacija o Vašim proizvodima. Professional sadrži i veliku bazu standardnih strojarskih dijelova i sklopova. SolidWorks Professional sadrži i integrirani PDM za upravljanje sa podacima. PDM je automatizirani i fleksibilni softver koji čuva podatke, kako se isti ne bi mogli slučajno izbrisati ili izgubiti, te prilikom svake promjene na datotekama izvrši reviziju. Skratite proces izrade proizvoda sa SolidWorks Professional verzijom.

SolidWorks Premium

Sadrži cijelu funkcionalnost SolidWorks Professional uz dodatne module za simulaciju i analize, te napredne naredbe za crtanje linijskih elemenata kao što su cijevi i kablovi.

SolidWorks Standard

Iskoristite mogućnosti moćnog alata za 3D crtanje, za brzu izradu dijelova, sklopova i pripadajuće 2D dokumentacije. SolidWorks je poznat po kraćem vremenu učenja i veoma jednostavnom korisničkom sučelju. SolidWorks Standard posjeduje osnovne i napredne module za različite industrije. Sadrži module za rad s površinama, rad sa limovima, module za zavarivanje i zavare, te module za napredne površine.
SolidWorks Standard moćan i jednostavan sustav za rad u 3D. Iskoristite mogućnosti parametrizacije i povezivosti dijelova/sklopova sa dokumentacijom. U Standardnom paketu nalaze se moduli za izradu alata, za oblikovanje kompleksnih površina, izrada dijelova iz limova te izrada varenih konstrukcija. Upotrebom čarobnjaka, pomoći će Vam u bilo kojem koraku da dobijete svoj željeni proizvod.
Otkrijte i sami kako možete povećati svoju produktivnost sa programskim rješenjem SolidWorks !

SolidWorks Electrical

SolidWorks Electrical paket nudi širok spektar alata za projektiranje električnih sustava. Ovaj paket je primarno za profesionalne projektante, koji će svoje 2D sheme prebaciti u 3D prostor te tako imati njihovu poveznicu u realnom vremenu.

SolidWorks Electrical 3D

Pored osnovnog SolidWorks Electrical paketa, postoji i paket alata za 3D projektiranje električnih strojnih elemenata, te njihovo povezivanje. Sustav izračunava međuostalom i potrebne dužine žica, običnih i plosnatih kablova.

SolidWorks Electrical Professional

Paket sadrži alate za izradu i projektiranje 2D električnih shema te integraciju sa 3D sustavom za dodatnu razradu električnih komponenti.
Imate li pitanje?