SOLIDWORKS STANDARD 2015 + SIMULATION STANDARD 2015

SOLIDWORKS STANDARD 2015 + SIMULATION STANDARD 2015

SWA logo

SOLIDWORKS STANDARD 2015 + SIMULATION STANDARD 2015

za 4 x 1.623,00 EURA MJESEČNO + PDV

*GODIŠNJE ODRŽAVANJE UKLJUČENO U CIJENU !


Odaberite SOLIDWORKS Standard programski paket zajedno sa SOLIDWORKS Simulation Standard te iskoristite akcijske cijene i mogućnost plaćanja na 4 rate.

Kontaktirajte nas na tel. 01/2016-100 ili na e-mail info@solidworld.info ili nas posjetite na našoj web stranici http://www.solidworld.info/

Akcijska ponuda vrijedi do 31.3.2015

SOLIDWORKS  Standard
Moćan i jednostavan sustav za rad u 3D. Iskoristite mogućnosti parametrizacije i povezanosti dijelova/sklopova sa dokumentacijom. U Standardnom paketu nalaze se moduli za izradu alata, za oblikovanje kompleksnih površina, izrada dijelova iz limova te izrada varenih konstrukcija. Upotreba čarobnjaka, pomoći će Vam da u bilo kojem koraku dobijete svoj željeni proizvod.

slika3

Isprobajte neograničene mogućnosti u dizajnu.
Koristite module za rad s površinama, rad sa limovima, module za zavarivanje i zavare, te module za napredne površine i prikažite svoje ideje bez stvaranja fizičkih prototipova.

slika4

Iskoristite mogućnosti moćnog alata za 3D crtanje, za brzu izradu dijelova, sklopova i pripadajuće 2D dokumentacije.


SOLIDWORKS Simulation Standard
Intuitivna virtualna okolina za statične linearne analize, kinematiku i dinamičke analize teanalize umora materijala. Predstavlja snažan, u potpunosti u CAD integriran alat koji pomaže inženjerima da u ranoj fazi razvoja proizvoda sa sigurnošću mogu predvidjeti kako će se proizvod ponašati u određenim uvjetima.

slika5

Identificirajte područje kritičnih napetosti i mogućih pogrešaka prije nego započnete proizvodnju te na taj način omogućite pravovremenu optimizaciju i jeftiniji konačni proizvod.

slika6

Predvidite životni vijek proizvoda, temeljen na simulaciji zamora materijala.

slika7

Provjerite dinamičke i kinematičke značajke, provjerite napetosti, deformacije, faktor sigurnosti…

Solid World Adria d.o.o., Stoosova 1, 10000 Zagreb, Hrvatska | Tel: +385 1 2016-100 | e-mail: info@solidworld.info | www.solidworld.info

Imate li pitanje?